AIR TERJUN LATA REK KUALA KRAI KELANTAN | THE HIDDEN GEM | 4K AERIAL FOOTAGE SHOT ON DJI MINI 2

Air Terjun Lata Rek ‘The Hidden Gem’ ini terletak di dalam daerah Kuala Krai Kelantan ini adalah lokasi yang sangat menarik untuk perkelahan keluarga dan terletak di Kampung Lata Rek. Lokasi ini sangat sesuai untuk menjadi ‘Checkpoint bagi pelancong luar dan juga tempatan.

Lokasi untuk ke Air Terjun Lata Rek
https://goo.gl/maps/VSmMon31RV3MG81s6

Lawati juga blog Addashuk
http://www.addashuk.com

Jika anda berkunjung ke Kuala Krai khasnya di Manek Urai, jangan lupa singgah di Kampung Laloh dan masuk ke Kampung Lata Rek untuk merasai sendiri keindahan alam dan menghirup udara segar yang dikelilingi oleh bukit bukau dan merasai kesejukan dan kejernihan Air Terjun Lata Rek ini. Air Terjun Lata Rek ini adalah salah satu tempat menarik di Kelantan dan tempat cantik di Kelantan.

Air Terjun Lata Rek ini terletak 3 Kilometer dari simpang empat Laloh anda boleh membawa anak-anak untuk mandi dan berkelah dan melakukan aktiviti rekreasi.

Video ini dirakam dengan resolution 4k Aerial Footage Cinematic Drone View, Shot on DJI Mini 2.

Itu sahaja sedikit maklumat yang dapat kami sampaikan. Jangan lupa subscribe Channel Addashuk Films tanda sokongan anda semua untuk kami lebih bersemangat dan menghasilkan lebih banyak konten-konten yang menarik. Terima kasih kerana menonton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *