ANUM AYAM KAMPUNG MADU | KEDAI MAKAN SEDAP | TEMPAT MAKAN SEDAP DI KOTA BHARU KELANTAN

Assalamualaikum, hari ni kami akan bawa anda semua ke sebuah kedai yang sangat popular di Kota Bharu. Kedai yang kami maksudkan itu ialah Anum Ayam Kampung Madu. Kedai ni sememang nya tersohor bagi penduduk kawasan Kota Bharu. So, kalau anda datang bercuti ke Kelantan, kedai ni wajib anda singgah untuk makan pagi atau makan tengahari kerana kedai ni adalah salah satu tempat makan sedap di Kota Bharu Kelantan. Memang kalau hari cuti umum atau hujung minggu kedai ni kebiasaan nya penuh dengan pengunjung untuk menikmati Nasi Kukus Warisan ini.

Lokasi Anum Ayam Kampung Madu
https://goo.gl/maps/L3ZhT6TzKTRYjD4WA

Lawati juga Blog Addashuk
https://www.addashuk.com

Anum Nasi Ayam Kampung Madu ini terletak di Jalan Merican Telipot iaitu di Kota Bharu Kelantan pernah menjadi kedai makan viral di Kelantan satu masa dahulu dan sekarang pun masih dikunjungi oleh ramai pengunjung. Kedai ni berdekatan dengan Billion Kota Bharu. Antara kedai makan sedap untuk makan pagi adalah kedai Anum Nasi Ayam Kampung Madu ni. Apa yang istimewa di kedai ialah makan nasi dengan ayam kampung goreng. Menu Nasi Ayam Kampung ni berlaukkan ayam kampung goreng, kuah gulai ayam dan sambal sos manis dan timun. Yang best di kedai ni ialah nasi tambah adalah percuma, hanya dikira berapa ketul ayam sahaja. Ayam seketul RM8 sahaja.

Waktu Operasi Anum Ayam Kampung Madu
7.30 pagi hingga 12.00 tengahari.

Kalau anda nak datang sini kena lah datang awal. Kalau hari cuti umum dan hujung minggu datang lewat kedai full atau lauk ayam kehabisan. Kebiasaannya kalau cuti umum atau hujung minggu, kereta susah nk parking kerana kedai ni ditepi jalan.

Diharapkan para pengunjung Addahuk Channel ini dapat lah sedikit sebanyak maklumat tentang kedai makan sedap di kawasan Kota Bharu. Jangan lupa Subscribe, Like dan Komen tanda sokongan terhadap kami untuk kami membuat video-video yang menarik selepas ini. Terima kasih kerana menonton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *