MR CELUP TEPUNG STATION TEMPAT MAKAN SEDAP DI PANTAI PENARIK TERENGGANU | KEDAI MAKAN WAJIB SINGGAH

Assalamualaikum, kali ini kami akan bawa anda ke sebuah kedai makananan celup tepung yang popular di Pantai Penarik Kuala Terengganu iaitu Mr Celup Tepung Station. Selain dari kedai NL Celup Tepung Bira Pata yang dikunjungi ramai pelanggan, Mr Celup Tepung juga adalah salah satu lokasi yang menarik dan strategik iaitu berada betul-betul ditepi pantai. Pengunjung yang datang kesini bukan sahaja dapat menikmati keindahan pantai yang cantik dan bersih malah juga dapat menikmati makanan celup tepung yang sedap dan segar dengan harga berpatutan.

Lokasi Mr Celup Tepung Pantai Penarik Terengganu
https://goo.gl/maps/jf8uurLCFGAbfm7j6

Singgah juga ke Blog Addashuk
http://www.addashuk.com

Kalau anda yang melalui jalan Pantai Penarik, MCTS ataupun nama penuh kedai ini Mr Celup Tepung Station adalah lokasi kedai makan wajib singgah. Mr Celup Tepung Station juga adalah salah satu tempat makan sedap di Pantai Penarik Terengganu.

Selain dari dapat menikmati makanan yang sedap-sedap di Mr. Celup Tepung Station ni, anda juga boleh melihat keindahan panorama pantai yang sangat cantik dan sesuai untuk bergambar. Ada beberapa port-port untuk bergambar disediakan oleh premis ini dan sangat sesuai untuk yang minat OOTD.

Ok Guys.. diharapkan video ini dapat memberi manfaat kepada penonton dan jangan lupa SUBSCRIBE, Like dan Share tanda sokongan kepada Addashuk Channel untuk kami membuat video-video yang menarik selepas ini..

Terima kasih kerana menonton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *